Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

PSG osvojio treći uzastopni naslov prvaka

Nakon što je u subotu remizirao 3:3 protiv Le Havrea i tako propustio proslaviti naslov prvaka pred svojim navijačima, PSG je ipak ponovno postao francuski prvak. To im je omogućio Lyon koji je na svom terenu svladao Monaco 3:2 i tako ih matematički izbacio iz borbe za naslov.

Wissam Ben Yedder dao je sve od sebe kako se to ne bi bilo tako, ali na kraju ipak nije uspio. Zabio je za vodstvo već u prvoj minuti, a nakon toga je Lyon u sredinom prvog dijela u svega četiri minute okrenuo rezultat golovima Alexandrea Lacazettea i Saida Benrahme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 60. minuti za izjednačenje je ponovno bio precizan Ben Yedder, ali to nije bilo dovoljno jer je Malick Fofana u 84. minuti donio Lyonu sva tri boda. Duje Ćaleta-Car odigrao je cijeli susret, dok Dejan Lovren nije ulazio u igru za domaći sastav koji je ovom pobjedom skočio na osmo mjesto ljestvice.

Parižanima je ovo 12. u povijesti i treći uzastopni naslov prvaka, a čak njih deset osvojili su u eri katarskih vlasnika koja traje od sezone 2012./2013. Jedini koji su u posljednjih 12 godina uspjeli svrgnuti PSG s trona bili su baš Monaco 2017. i Lille 2021. godine.

Komentari

Povezano