Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

PSG pobjedom protiv Montpelliera zasjeo na vrh tablice

11. kolo francuske Ligue 1 otvorili su PSG i Montpellier. PSG je od početka bio bolja momčad te su s 3:0 pobjedom, barem privremeno, po prvi puta ove sezone zasjeli na vrh tablice.

Krenulo je idealno za Parižane koji su poveli već u 10. minuti. Nakon lijepe akcija strijelac je bio Lee Kang-In na asistenciju Achrafa Hakimija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavila se dominacija PSG-a do kraja poluvremena, ali bez previše uspjeha. Montpellier unatoč rano primljenom pogotku nije odustajao od duplog bloka kojim su limitirali domaćine.

Vodstvo je ipak udvostručeno u 58. minuti. Tada je Warren Zaire-Emery drugo kolo u nizu postigao sjajan pogodak za 2:0. Mladi veznjak PSG-a ne prestaje oduševljavati.

Pitanje pobjednika u potpunosti je riješeno osam minuta kasnije. Hakimi je upisao drugu asistenciju, a strijelac je drugi puta ove sezone bio Portugalac Vitinha.

Do kraja utakmice ostalo je 3:0 i PSG je zasjeo na vrh tablice. Montpellier pak, neće previše žaliti za ovim porazom koji im ne bi pretjerano trebao poremetiti planove.

Komentari

Povezano