Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

PSG rutinski pobijedio Rennes uz dva pogotka Barcole

Šesto kolo francuske Ligue 1 odigralo se između PSG-a i Stade Rennaisa na Parku Prinčeva, a domaćini su slavili rezultatom 3:1.

Dominacija domaćina bila je vidljiva od početka pogotkom Marquinhosa u trećoj minuti, no dvije minute nakon VAR je odlučio da je ipak bilo zaleđa. U 19. minuti Achraf Hakimi je pucao unutar kaznenog prostora, ali je zatresao prečku. U 30. minuti Ousmane Dembélé je pronašao odličnim dodavanjem Bradleyja Barcolu na rubu šesnaesterca koji je lijepo pospremio loptu u donji desni kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu zabili su Parižani u 48. minuti, no Hakimijev pogodak je poništen zbog podignute zastavice. Deset minuta nakon Barcola je još jednom potegnuo s ruba kaznenog prostora, pogodio desnu stativu i na odbijenoj lopti se pronašao Kang-In Lee koji je glavom pospremio u mrežu.

U 61. minuti Fabian Ruiz se našao sam pred golmanom, pucao u lijevu stranu gola, ali mu je Steve Mandada odlično obranio. Sedam minuta poslije Hakimi je dodao Barcoli koji je ispred golmana pospremio u donji lijevi kut. U 73. minuti Lucas Beraldo je dirao loptu rukom u šesnaestercu, a Arnaud Kalimuendo je zabio s bijele točke snažnim udarcem. Slavili su gosti i drugi pogodak Alidua Seidua u 87. minuti, ali je VAR poništio pogodak zbog igranja rukom. U petoj minuti nadoknade Randal Kolo-Muani je dočekao zlatnu priliku, no poslao je loptu glavom desno od gola.

Očekivana pobjeda pariške momčadi uz sjajan nastup mladoga Barcole i njegova dva pogotka koji su lijepo zaključili njegov večerašnji nastup.

Standings provided by Sofascore

Komentari

Povezano