Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

PSG se žalio na odluku kojom moraju Mbappéu isplatiti 55 milijuna eura

Prije nekoliko tjedana, Francuska nogometna liga je odlučila da PSG duguje Kylianu Mbappéu 55 milijuna eura u neisplaćenim bonusima. PSG se sada žalio na tu odluku te tvrde da oni nemaju zakonsku obavezu to isplatiti.

PSG vjeruje da je Mbappé prekršio svoju riječ nakon što je usmeno pristao Nasseru Al Khelaïfiju u kolovozu 2023. da se odriče 55 milijuna eura bonusa i plaća. Tada je francuski kapetan bio na izbačen iz momčadi, a taj dogovor značio je njegovu reintegraciju u prvu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappé je jednom prilikom tijekom prošle sezone izjavio da “ne brine o svojoj budućnosti jer ima dogovor s predsjednikom”. Te riječi prema mišljenju LFP-a nemaju nikakvu vrijednost jer nisu dokument. Zaključak suda je da su Mbappé i predsjednik imali usmeni ugovor, kojeg Mbappé može, ali i ne mora poštovati.

PSG i dalje pokušava postići dogovor s Mbappéom, ali igrač i njegovi odvjetnici žele čitav iznos od 55 milijuna eura. Mbappé je ovog ljeta otišao u Real Madrid, a u Parizu se nadaju da neće bivšem igraču morati isplatiti čitavo bogatstvo.

Komentari

Povezano