Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

PSG ukrao Chelseaju najveću želju, zvijezda Lensa na korak do Leipziga

Malo je koji igrač toliko poželjan kao Manuel Ugarte. Veznjak Sporting je bio želja brojnim velikim klubovima Europe, a prije samo nekoliko dana se činilo kako će postati novi igrač Chelseaja. Međutim, u utrku se uključio PSG koji je Sportingu ponudio 60 milijuna eura, a samom Ugarteu bolje financijske uvjete nego li Chelsea. Ugarte se nalazi već u Parizu na liječničkom te će ugovor potpisati danas. Nakon Marca Asensia, drugo je to veliko ime koje stiže u Pariz.

Neke vijesti su bile već otprije poznate, no sada su dobile i konačnu potvrdu. Ramy Bensebaini je službeno potvrđen kao novi igrač Dortmunda, Karim Benzema je potpisao većinu dokumentacije za prelazak u Al-Ittihad, dok smo o dolasku Mac Allistera u Liverpool pisali ranije.

Chelsea je potvrdio dolazak ekvadorskog wonderkida Kendrya Paeza s kojim je postojao usmeni dogovor. Šesnaestogodišnjak će u Chelsea preći kada napuni 18 godina, a liječnički je prošao prošli mjesec. Independiente del Valle će zaraditi ukupno 20 milijuna eura.

Jedan od najzaslužnijih igrača za ovogodišnji uspjeh Lensa je bio Lois Openda koji je prošlog ljeta stigao iz Club Bruggea. Openda će se očito u Lensu zadržati samo jednu sezonu jer dogovor između njega i RB Leipziga već postoji. Bild donosi informaciju da je Openda dogovorio s Leipzigom ugovor koji bi ga vezao do 2028., a sada preostaje dogovor između klubova. Iznos je trenutno nepoznat.

Spomenimo još kako bi Brighton uskoro trebao predstaviti Jamesa Milnera i Mahmouda Dahouda kao nove igrače, da je Jack Butland kao slobodan igrač otišao u Rangers, te da Leandro Paredes i Angel Di Maria više neće nositi dres Juventusa.

Komentari

Povezano