Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

PSG vraća čudesnog Nizozemca, Mahrez pred odlaskom iz Cityja

Tržište igrača ne miruje od ranog jutra, a bombastično je odjeknula vijest kako PSG u prvu momčad vraća nizozemsko čudo od djeteta, Xavija Simmonsa.

Najbolji mladi igrač nizozemske lige prošle sezone, a ujedno i prvi strijelac, najbolji dribler te igrač s najviše osvojenih nagrada za igrača utakmice, je prilikom potpisa za PSV na početku prošle sezone imao u ugovoru klauzulu kako ga PSG može vratiti u klub za 6 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je dopustio Simonsu tek jednu sezonu u rodnoj mu Nizozemskoj te su oba kluba potvrdila da je igrač napustio trening kamp PSV-a u Austriji kako bi realizirao povratak u PSG.

Nije još jasno znači li taj povratak ujedno i igranje u prvoj momčadi pariškog kluba jer neki izvori navode kako će Simons biti posuđen ukoliko Mbappé i Neymar ostanu u klubu. Ukoliko se to dogodi, zainteresiranih klubova za posudbu će biti jako puno.

U Saudijskoj Arabiji se pak ne zaustavljaju s dovođenjem igrača pa je tako iduća meta Riyad Mahrez. Jedini Afrikanac koji je osvojio Premiership čak pet puta je usmeno dogovorio uvjete s klubom te je izrazio veliku želju za odlaskom u tu državu, no posao između Al-Ahlija i Manchester Cityja još nije kompletiran.

Ponuda koja bi trebala uskoro stići u Manchester će navodno iznositi 30 milijuna eura što se doima kao iznos koji će City prihvatiti. Službeni dio posla se očekuje idući tjedan.

Komentari

Povezano