Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pula i Dinamo remizirali u derbiju kola

Danas je počelo deveto kolo SuperSport HMNL-a koje je posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva te nakon njega slijedi pauza. Prva utakmica na rasporedu je bila između Futsal Pule koja je u Domu Sportova „Mate Parlov“ dočekao branitelja naslova Futsal Dinamo.

Prvo poluvrijeme je izgledalo kao da će završiti bez pogodaka, ali u 19. minuti je Franco Grillo zabio za 1:0 te je Pula na poluvrijeme otišla s prednošću. Dinamo je na samom početku drugog dijela uzvratio udarac preko Tihomira Novaka koji je izjednačio na 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manuel Pacheco je u 32. minuti ponovno vratio Pulu u vodstvo, ali dvije minute prije kraja je Novak zabio za konačnih 2:2. Međutim, nije Tihomir postigao svoj drugi pogodak na susretu, nego je Filip Novak zatresao mrežu na asistenciju Luke Perića.

Pula je došla do 20 bodova te su prvi na prvenstvenoj ljestvici, ali Square ovaj vikend ima priliku pobjedom u Makarskoj preskočiti lidera na tablici. S druge strane, Dinamo je ostao na trećem mjestu te ih Olmissum sutra može prestići na tablici.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano