Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pula i Olmissum boljim izvođenjem penala ušli u finale Kupa

U finalu Hrvatskog malonogometnog kupa čija se završnica održava u Dubrovniku, u ponedjeljak će igrati Stanoinvest Futsal Pula i Olmissum.

Prvi polufinalni susret koji se igrao od 16:30h sučelio je Puležane i Futsal Dinamo, a ekipe su u prve minute ušle oprezno, da bi se pred kraj poluvremena raspištoljile, a u 20. minuti Dinamo je stigao i do vodstva. Perić je dodao loptu Postružinu, ovaj proslijedio do Konsua koji je tražio Dekanića na povratnoj lopti, no igrač Pule Echeverry je nespretno reagirao i loptu smjestio iza vlastitog vratara za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu Dinamo je krenuo poduzetnije i tražio drugi pogodak, no Pula je bila ta koja je stigla do poravnanja u 23. minuti preko Vukmira koji je kaznio grešku u predaji lopte Dinama te udarcem s distance savladao vratar Piplicu.

Najuzbudljiviji trenutak utakmice nakon toga vidjeli smo u 36. minuti kada je vratar Pule nespretno startao na Gudasića izvan kaznenog prostora te zaradio crveni karton, a Dinamo je s igračem više do kraja jurnuo po pobjednički pogodak, no do njega nije stigao.

Pristupilo se izvođenju šesteraca, u kojima su neprecizni bili Vukmir i Prgomet sa strane Pule i Dinama, da bi u odlučujućoj seriji Dinamov Perić pogodio vratnicu, pa je slavlje igrača Pule moglo započeti.

U drugom polufinalnom susretu smo također gledali penale. Olmissum je pet minuta prije kraja vodio pogocima Sekulića i Hrstića, ali Square se vratio u igru golovima Duraša i Hrkaća. Obje ekipe su realizirale svoj prvi penal u raspucavanju, ali onda su u drugom krugu Čizmić i Jurišić upisali obrane. Zatim su ponovno obje ekipe zabile svoj penal, ali u četvrtom krugu je Rozga bio na golu Olmissuma te je obranio kazneni udarac. Hrkać je bio posljednji izvođač za Square te je postigao pogodak, ali Mendoza je zatresao mrežu domaćina za 4:3 (2:2) pobjedu na penalima i prolaz Olmissuma u finale.

Komentari

Povezano