Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pula na pogon Bilića i Vukmira svladala Crnicu, Square bolji od Osijeka

Danas je počelo doigravanje za prvaka SuperSport HMNL-a. U DS Mate Parlov je Pula igrala protiv Crnice. Gosti iz Šibenika su bili autsajder u ovoj utakmici, ali su u prvom poluvremenu bili relativno ravnopravan protivnik te su najbolje prilike imali preko Pavića koji nije bio precizan. Međutim, Pula je došla u vodstvo u 15. minuti kada se nakon jedne osvojene lopte na centru Manolo Bilić odlučio za dalekometan udarac koji je ušao u mrežu za 1-0 što je bio rezultat na kraju prvog poluvremena.

Drugo poluvrijeme je počelo s pregršt prilika na obje strane, ali pogodak je došao tek u 31. minuti. Pula je izborila kazneni udarac, a njega je izveo Bilić. Luketin je pogodio stranu, ali nije mogao obraniti pokušaj Bilića koji je postigao svoj drugi pogodak na susretu za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crnica je nakon toga ušla u dodatni rizik te su kreirali nekoliko prilika, ali nisu mogli zabiti gol. Završnicu susreta su gosti igrali s golman-igračem , a to je kaznio Niko Vukmir koji je u 36. minuti pogodio u praznu mrežu za 3-0. Dvije minute prije kraja je Vukmir došao do drugog pogotka na susretu kada je realizirao akumulirani udarac za 4-0 što je bio konačni rezultat na susretu te će Pula u Šibeniku imati priliku potvrditi prolaz u polufinale.

U drugom susretu dana je Square u Dubrovniku igrao protiv Osijeka. “Gospari” su regularan dio sezone završili na prvom mjestu te su odlično ušli u susret kada je Marko Kuraja u drugoj minuti postigao gol za 1-0. Samo tri minuta kasnije su gosti izjednačili preko Ante Grbešića, ali u 12. minuti je Mirko Hrkać vratio Square u vodstvo te je prvo poluvrijeme završilo 2-1 za ekipu iz Dubrovnika.

U drugome poluvremenu je Square riješio pitanje pobjednika. U 25. minuti je Gordan Duvančić postigao pogodak na asistenciju Hrkaća za 3-1. U 38. minuti je Maro Đuraš postigao pogodak iz kaznenog udarca za 4-1, a niti minutu kasnije je Guilherme Dos Santos također realizirao kazneni udarac za konačnih 5-1 i očekivanu pobjedu “Gospara”.

Prikaz ždrijeba omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano