Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pula pobijedila Crnicu te postala predzadnji polufinalist (VIDEO)

U drugom susretu četvrtfinala doigravanja SuperSport HMNL, ekipa Stanoinvest Futsal Pula rutinski je pobijedila MNK Crnicu te su Puležani  ovom pobjedom prošli u polufinale doigravanja za prvaka HMNL-a gdje će igrati protiv Dinama ili Torcide.

U drugoj minuti je Pula imala napad gdje su sudjelovali Echaverri i Felipe, ali je lopta prošla kraj vratnice. U nastavku je Gozi pucao iz daleka, ali Luketin brani. Crnica je svoju najbolju priliku na utakmici imala preko Škugora koji je u 8. minuti izveo šesterac, ali igrač Crnice je pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri minute prije kraja prvog dijela, Pula je  krenula u napad, a Mataja je podvalio golmanu Luketinu rolu i zabio za vodstvo Pule. Na početku drugog dijela Echaverri je započeo napad, a dodavanje između njega, Mataje i Bilića je rezultiralo otvorenim prostorom. Taj prostor je zauzeo Echaverri i petom zabio za 2:0 Pule.

U 27. minuti je Gozi posalo dugu loptu prema Moravcu koji se odlično snašao i realizirao pogodak za 3:0 ekipe iz Pule. Četvrti gol je isto započeo od vrata Puležana, a nakon obranjenog pokušaja se Bilić pronašao na pravom mjestu i postavio konačnih 4:0.

Komentari

Povezano