Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pula i Olmissum remizirali u ludoj utakmici, Vrgorac bolji od Osijeka

I petak navečer su odigrane dvije utakmice 17. kola SuperSport HMNL-a, a predzadnje kolo regularnog dijela prvenstva su otvorili Vrgorac i Osijek. Gosti su imali dobar početak u utakmicu pa su u četvrtoj minuti poveli preko Andreja Pandurevića. Međutim, Vrgorac je na poluvremenu imao 2:1 prednost jer je Marko Gašpar od 13. do 15. minute postigao dva pogotka.

Deset minuta prije kraja je Vrgorac došao na 3:1, a strijelac je bio Lukitia. Gosti do kraja susreta nisu uspjeli preokrenuti rezultat, ali tri minute prije kraja je Pandurević postigao svoj drugi pogodak na susretu za konačnih 3:2 i važnu pobjedu Vrgorca u borbi za garantirani ostanak u HMNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga utakmica večeri je bila derbi kola i repriza finala Kupa koje se igralo u Dubrovniku ovaj tjedan. Pula je ugostila Olmissum, a domaća ekipa je povela u trećoj minuti kada je David Mataja asistirao Niki Vukmiru. Međutim, sedam minuta kasnije Olmissum u dvije minute postiže dva gola za preokret; strijelci za goste su bili Josip Juretić i Richard Manuel. Pula je u 16. minuti poravnala rezultat preko Mataje pa je rezultat prvog poluvremena bio 2:2.

Prije početka drugog poluvremena je nastao sukob ispred svlačionica zbog kojeg su Mataja i Duje Kustura dobili crvene kartone, a po tri igrača iz svake ekipe su dobili žuti karton. Olmissum je počeo igrati s golman-igračem, a to je kaznio Manuel Blazquez koji je pospremio loptu u praznu mrežu.

U 33. minuti Daniel Moravac udvostručuje prednost Pule, ali tri minute kasnije Richard Manuel postiže svoj drugi pogodak na susretu za 4:3. Nakon toga smo gledali ludu završnicu gdje su posljednje tri minute susreta bile pune akcije.

U 37. minuti Vukmir je postigao drugi gol na susretu, ali samo minutu kasnije je Bruno Žilić dao gol iz slobodnog udarca za 5:4. Olmissum je na kraju izvukao bod u posljednjem trenutku utakmice. Vanha je s desne strane pronašao Jeremyja Bukoveca koji trese mrežu Pule za konačnih 5:5 u jednoj od najuzbudljivijih utakmica sezone.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano