Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pula svladala Olmissum u užarenom derbiju s tri crvena kartona

U derbiju osmog kola SuperSport HMNL-a, Olmissum je na Ribnjaku dočekao Futsal Pulu. Nakon što je Dinamo neočekivano izgubio od Crnice, obje ekipe su imale priliku zasjesti na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

Prvo poluvrijeme je bilo dosta mirnije od drugog te smo u njemu vidjeli samo jedan pogodak. Njega je postigao Bruno Žilić pa je Olmissum na poluvremenu vodio 1:0. U 25. minuti Tomislav Stojanović iz voleja zabija za 2:0, ali nakon toga kreće „show“ i preokret Pule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minutu kasnije dolazi do fizičkog obračuna i naguravanja zbog čega se nekoliko minuta nije igralo te su na kraju isključeni Duje Kustura iz Olmissuma i Dean Moravac iz Pule. U igri tri na tri su se bolje snašli gosti koji preko Nike Vukmira zabijaju za 2:1 te se vraćaju u igru.

U 33. minuti Pula u potpunosti preokreće utakmicu u svoju korist dvama pogocima Davida Mataje te su gosti poveli 2:3.  Minutu kasnije Jeremy Bukovec je dobio isključujući drugi žuti karton pa je domaća momčad igrala s igračem manje. To je iskoristila Pula te je u 36. minuti zabio Felipe Echavarria Echeverry za 2:4.

Olmissum nakon toga igra s golman-igračem što im se isplatilo kada je Žilić u 38. minuti postigao svoj drugi pogodak na susretu. Domaćin je nastavio igrati bez vratara što je Agustin Grillo iskoristio te u 39. minuti zabio u praznu mrežu za konačnih 3:5 i veliku pobjedu Pule koja je sada prva momčad u ligi.

Square će u zadnjoj utakmici kola imati priliku protiv Uspinjače se bodovno izjednačiti s vodećom Pulom. Susret je na rasporedu u subotu od 19:30.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano