Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pula uvjerljivo svladala Torcidu, Dinamo u Omišu bolji od Olmissuma

Nakon zimske pauze, vratio se HMNL! Proljetni dio sezone u najjače, rangu futsala u Hrvatskoj su otvorili lider prvenstva Pula i Torcida iz Splita. Domaćin je drugi dio sezone kako je završio prvi te je uvjerljivo slavio rezultatom 5:1.

Na kraju prvog poluvremena je bilo 2:0 golovima Jesusa Blazqueza i Manola Bilića te je Pula u drugom poluvremenu u potpunosti riješila pitanje pobjednika. Na samom početku drugog dijela se u strijelce upisao David Mataja dok je četiri minute kasnije Felipe Echavarrija nastavio svoju golgetersku formu iz jesenskog dijela prvenstva. Stefano Galešić je u 31. minuti zabio peti pogodak na susretu te je četiri minute prije kraja Ante Kovačević postigao počasni pogodak za goste i konačni rezultat 5:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu su se u Omišu u Ribnjaku susreli Olmissum i branitelj naslova Dinamo. Olmissum je bio nešto bolji protivnik te je na poluvremenu vodio 1:0 pogotkom Josipa Kolobarića. Međutim, Dinamo je uzvratio udarac u drugom dijelu te je u posljednjih deset minuta pogocima Tihomira Novaka i Luke Perića preokrenuo rezultat za konačnih 1:2 i veliku pobjedu gostiju s kojom su ostali na tri boda zaostatka za vodećom Pulom.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano