Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pula zabila deset pogodaka Uspinjači, Crnica izborila bod u Makarskoj

Danas se igraju tri posljednje utakmice petog kola SuperSport HMNL-a. Uspinjača je na svom terenu ugostila Futsal Pulu koja je u potpunosti nadigrala svog suparnika. Gosti su slavili rezultatom 10:1.  Mataja i Šundov su u trećoj minuti bili strijelci kod obje momčadi te nakon toga slijedi pravi „show“ Daniela Moravca i Echeverry Felipe Echavarria; oba igrača su danas postigla hattrick– Moravac je do svog došao prije pa on ima pravo ponijeti loptu kući.

U drugom poluvremenu su se u strijelce također upisali Danis Hrgota i Jesus Blazquez koji je postigao dva gola. Ovo je Puli bila treća ligaška pobjeda u sezoni dok je s druge strane Uspinjača ostala posljednja momčad prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30 minuta nakon početka susreta u Zagrebu, u Makarskoj su snage odmjerili Novo Vrijeme i Crnica. Domaći su na poluvremenu vodili 1:0 zahvaljujući pogotku Davida Barbarića iz 14. minute. U prvom dijelu drugog poluvremena su mreže mirovale, ali smo u posljednjih osam minuta susreta vidjeli tri pogotka.

Prvo je mladi Gabrijel Lasić udvostručio vodstvo domaćih u 32. minuti, ali Crnica se tri minute kasnije vratila golom Lazara Milosavljevića koji se riješio svog čuvara i pogodio za 2:1. Kada je izgledalo da će Novo Vrijeme ipak uzeti sva tri boda, u 39. minuti se ukazao Dragan Vuković koji je postigao posljednji pogodak na susretu za konačnih 2:2 i podjelu bodova u Makarskoj.

Kolo zatvaraju Square i Olmissum koji trenutno igraju svoju utakmicu.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano