Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Quincy Promes osuđen za krijumčarenje kokaina

Nekoć velika nada nizozemskog nogometa, Quincy Promes, optužen je za sudjelovanje u krijumčarenju više od 1300 kilograma kokaina. Tereti se za unošenje dva paketa od 650, odnosno 713 kilograma u luci u Antwerpenu. Vrijednost supstance procjenjuje se na 75 milijuna eura. Preliminarno suđenje zakazano je za sljedeći ponedjeljak, a optuženik nije obvezan osobno prisustvovati ovom roku.

Bivši reprezentativac Nizozemske se trenutno nalazi u Rusiji gdje igra svoju drugu sezonu u drugom mandatu za Spartak Moskvu. U tekućoj sezoni bilježi izvrsne brojke: 20 pogodaka i 7 asistencija u 26 utakmica. Ipak, 31-godišnjak će imati bitnijih prioriteta od onih na nogometnom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo nije prvi put da se Promes nalazi u središtu pozornosti zbog kriminalnog djela; u srpnju 2020. godine optužen je za pokušaj ubojstva svog rođaka. Za vrijeme obiteljskog okupljanja Promes je nožem u koljeno napao svog rođaka te mu zadao ozbiljne ozljede.

Iako je Promes preko telefonskog poziva svom ocu priznao da je rođaka htio ubiti, tužba je smanjena na teški fizički napad. Policija je do tih informacija došla prisluškivanjem njegovog telefona. U istom razgovoru je pitao oca zašto se ispriječio te kazao da je spreman ubiti za neke članove obitelji i kako nitko neće krasti od njih.

Komentari

Povezano