Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Radeljić: Ne mogu se oteti dojmu da bi Hajduku ovo sudilo

U drugom susretu 31. kola SuperSport HNL-a, nogometaši Hajduka su na gostovanju kod Slaven Belupa slavili s 1:0. Aleksandar Trajkovski je postigao jedini pogodak na susretu i tako donio prvo slavlje Juri Ivankoviću na klupi Splićana.

U zanimljivoj utakmici vidjeli smo podosta prigoda, a i okvir gola se tresao dvaput. Ipak, bila je tu jedna zanimljiva situacija iz 67. minute, kada je lopta pogodila Filipa Uremovića u ruku nakon udarca Benedika Mioča. Domaći trener, Ivan Radeljić komentirao je cijeli susret, a i tu situaciju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitke Hajduku na pobjedi, po meni nije zaslužena. Mi smo zaslužili puno više, imali su i oni prilika, ali teško je tako kvalitetnu ekipu svesti baš na ništa. Po meni je ono bio čisti jedanaesterac. Trebalo bi više raščistiti što je, a što nije ruka. Išla je lopta u gol, čisti jedanaesterac. Ne mogu se oteti dojmu da bi Hajduku ovo sudilo. Momci su imali dosta energije i želje, šteta, ali vratit će nam se. Dečki su stvarno željeli, u ovom je trenutku to bio naš maksimum. Greda i stativa, jednostavno nije išlo. Završnica je izostala, ali sljedeći put će biti bolje.

Komentari

Povezano