Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Radeljić više nije trener Slaven Belupa, poznato je tko će ga zamijeniti

Slaven Belupo ima grozan start u novoj sezoni SuperSport HNL-a. Nakon pet odigranih utakmica, klub iz Koprivnice ima samo jedan bod te su upisali četiri poraza. Ovaj vikend su na svom terenu izgubili 1:0 protiv Istre te se uprava kluba odlučila na promijene.

Stoga su Slaven Belupo i njihov trener Ivan Radeljić sporazumno raskinuli ugovor. Tu vijest je službeno potvrdio i klub koji je na svojim društvenim mrežama napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Belupo i Ivan Radeljić sporazumno su raskinuli ugovor o suradnji. Trener Radeljić stigao je u Slaven početkom prošle sezone kao pomoćnik trenera Moniza, a tu je funkciju obnašao i kod trenera Ferenčine. Nakon odlaska potonjeg preuzeo je prvu momčad kao glavni trener.

Treneru hvala te sretno u daljnjoj karijeri!

NK Slaven Belupo

Radeljić je u proljetnom dijelu prošle sezone postao trener Slaven Belupa. “Apotekare” je vodio u 12 utakmica u kojima je upisao dvije pobjede, remi i devet poraza.

Također je poznato tko bi trebao biti novi trener Slaven Belupa. U pohodu na nove bodove će ih voditi Mario Kovačević koji je u igračkoj karijeri nastupao za Slaven. Kovačeviću je posljednji angažman bio u Varaždinu gdje je imao dobre rezultate, ali je zbog teške bolesti morao napustiti poziciju trenera, a klub je odlučio da će zadržati Nikolu Šafarića na klupi te je Kovačević bio slobodan trener ovoga ljeta.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano