Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Radja Nainggolan vratio se korijenima

Nakon petomjesečne epizode u talijanskom SPAL-u s kojim je ispao iz Serie B te nakon toga otišao iz kluba, 35-godišnji Radja Nainggolan odmarao je od nogometa neko vrijeme. Sada je ipak odlučio kako još neće objesiti kopačke o klin te je pronašao novi klub.

Nekadašnji belgijski reprezentativac potpisao je tako za indonezijski klub Bhayangkara Presisi. Ovaj transfer nosi posebnu vrijednost, jer Nainggolan preko oca vuče korijene iz Indonezije. Doduše, valja spomenuti kako je otac napustio Radju kada je imao deset godina, kao i da su njegovi korijeni sa Sumatre dok se njegov novi poslodavac nalazi na Javi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trinaestogodišnji prvoligaš svoju je jedinu titulu prvaka Indonezije osvojio 2017., a Nainggolan će im pomoći u bijegu s dna ljestvice, jer Bhayangkara je trenutno zadnja momčad lige s tek 11 bodova iz 21 utakmice. Momčad s trenerske pozicije trenutno vodi Argentinac Mario Gómez, a kadar dobrim dijelom čine domaći igrači uz dva Brazilca, te po jedan Argentinac i Urugvajac. U prvoj ne-europskoj epizodi svakako ga čeka veliki izazov.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano