Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Radonjić postigao dva pogotka u novoj pobjedi Torina

Danas je Salernitana na svom terenu ugostila Torino u sklopu četvrtog kola Serie A. Domaćini su se nadali da u ovome susretu mogu doći do prve pobjede u sezoni s kojim bi prekinuli niz od četiri utakmice bez pobjede protiv Torina. S druge strane, momčad našeg Ivana Jurića je imala priliku upisati drugu pobjedu u nizu s kojom bi se bodovno izjednačili s petoplasiranim Napolijem.

Prvo poluvrijeme Torino nije kreirao puno prilika, ali su oba udarca u okvir Guillerma Ochoe završila u mreži. Prvo je u 15. minuti nakon ubačaja iz kornera Alessandro Buongiorno ljevicom pospremio loptu za 0:1 prednost Torina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet minuta prije kraja prvog dijela, reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić udarcem iz daljine postiže pogodak za 0:2. U sudačkoj nadoknadi prvoga dijela su domaći mogli smanjiti zaostatak, ali udarac Jovane Cabrala završava na vratnici.

Na samome početku drugog dijela je Torino riješio pitanje pobjednika. Desni bočni Raoul Bellanova je asistirao Radonjiću za njegov drugi pogodak na susretu te konačnih 0:3. Salernitana je do kraja utakmice pokušala vratiti se u utakmicu, ali izabranici Paula Sose nisu bili precizni. Cabral je odigrao odličnu utakmicu kod domaće momčadi; nogometaš iz Zelenortske Republike je osim pogođene vratnice imao jednu kreiranu veliku priliku, 2/2 driblinga te 3 ključna dodavanja.

Reprezentativac Hrvatske Nikola Vlašić nije bio u zapisniku kod Torina.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano