Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rafael Nadal ušao u četvrtfinale Bastada

Rafael Nadal ovaj tjedan nastupa u Bastadu po dvostrukom programu. U ponedjeljak je krenuo s turnirom parova gdje je zajedno s Casperom Ruudom izborio nastup u četvrtfinalu ATP 250 turnira. Njih dvojica su s 2-0 u setovima svladali Miguela Ángela Reyes-Varelu i Guida Andreozzija.

Nadal i Ruud su pokazali dominaciju već u prvom setu gdje su meksičko-argentinskoj kombinaciji prepustili samo jedan gem. U drugom su rano došli do breaka kojeg ispuštaju gubitkom servisa kod vodstva 3:2 te tada počinje kiša zbog koje se meč prekida na kraće vrijeme. Meč se ipak nastavio te su po povratku Nadal i Ruud napravili break koji su potvrdili za vodstvo 5:3. Tada Meksikanac i Argentinac po jakoj kiši smanjuju na 5:4 te se meč opet prekida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom povratku su Nadal i Ruud uspješno odservirali za meč te su tako sa 6:1, 6:4 izborili plasman u četvrtfinale. Tamo čekaju pobjednika meča između parova Arribage / Safiullin i Navone / Norrie. Osim nastupa u parovima, Nadala čeka okršaj s Leom Borgom u prvom kolu dok je Norvežanin slobodan te čeka pobjednika meča između Federica Corije i Thiaga Monteira.

Komentari

Povezano