Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rakitić: „Livaja je najbolji hrvatski napadač i čast mi je igrati s njim“

Hajduk je u derbiju iznenadio i svladao favorizirani Dinamo na Maksimiru 1:0. Jedini pogodak za Bijele postigao je Marko Livaja kojem je to bio peti prvenstveni gol sezone. Time se izjednačio na prvom mjestu ljestvice najboljih strijelaca sa Sandrom Kulenovićem, a uz to je u prvih šest kola dodao i tri asistencije.

Koliko je Livaja važan za momčad svjestan je i njegov suigrač Ivan Rakitić koji ga je spomenuo u izjavi za HRT nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znamo koliko nam znači Livaja, rekli smo mu “ti samo budi gore, mi ćemo se trošiti za tebe”. Najbolji je hrvatski napadač i jako smo ponosni da je tu s nama i čast mi je igrati s njim. Ovo su jako bitna tri boda, ali tri boda treba osvojiti i sljedeći tjedan. Večeras ćemo se malo opustiti i proslaviti, ali od sutra gledamo sljedeću utakmicu.

Zatim se osvrnuo na turbulencije u klubu.

Mi ne možemo utjecati na to što se događa okolo, najbitnije je da smo spremni i mirni. Znamo što moramo raditi na terenu. Trener drži sve pod kontrolom, pratimo sve što nam pripremi prije utakmice. Danas smo više nego ikad bili prava momčad i to je najbitnije za nas.

Komentari

Povezano