Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rakitić otkrio za koga navija na Euru: “Podsjećaju me na nas u Rusiji 2018.”

Nakon što je Hrvatska ispala u grupnoj fazi Europskog prvenstva gdje je izgubila od Španjolske te remizirala protiv Albanije i Italije, izgleda da je Ivan Rakitić pronašao novu reprezentaciju koju će podržati. Bivši reprezentativac Hrvatske je odradio intervju za švicarski Blick gdje je otkrio za koga navija na Europskom prvenstvu.

Odgovor je Švicarska, a to je posve razumljivo s obzirom na to da je to rodna zemlja Rakitića. “Razgovarao sam s ljudima koji mnogo toga znaju o nogometu, s igračima, bivšim profesionalcima koji su sada stručni komentatori. Mišljenje je jednoglasno. Prvo, svi misle da je Švicarska bolja u nogometnom smislu. Drugo, naša momčad djeluje simpatičnije od engleske“, rekao je Rakitić za Blick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je Rakitić rekao da ga ova ekipa Švicarske podsjeća na momčad Hrvatske koja je osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine:

Ova Švicarska podsjeća me na našu momčad iz 2018. Postoji slično zajedništvo.

Ivan Rakitić, Blick

Švicarska je bila druga u skupini A pa je u osmini finala izbacila Italiju. U četvrtfinalu igra protiv Engleske, a susret je na rasporedu u subotu od 18 sati.

Komentari

Povezano