Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rakitić otkrio zašto je došao u Hajduk i odrekao se milijuna u Saudijskoj Arabiji

Reprezentativna pauza nakratko je zaustavila događanja u klupskom nogometu, ali ista će se vrlo brzo nastaviti. Već u petak je na rasporedu HNL derbi između Dinama i Hajduka na Maksimiru, a Ivan Rakitić je ovu pauzu, osim za odmor, iskoristio i za veliki intervju za španjolski Canal Sur Radio.

Tamo je, između ostalog, objasnio zašto je ovog ljeta stigao u Hajduk i odrekao se velike svote novaca u Saudijskoj Arabiji gdje je godišnje zarađivao 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to odluka iz srca, a posljednji poticaj došao je od moje supruge Raquel. Rekla mi je da bi voljela ići živjeti u Hrvatsku s cijelom obitelji. Jednostavno, posebno je imati taj ponos što mogu biti u svojoj zemlji, igrati hrvatsku ligu i pokazati svoju zemlju svojoj obitelji.

Osvrnuo se i na period u Barceloni

Uz svo poštovanje navijačima i svim drugim momčadima, mislim da u Barceloni nismo osvojili više trofeja jer je zavladala dosada i razmišljali smo o drugim stvarima osim nogometa. Zeznuli smo se i protiv Rome i protiv Liverpoola, ali uvjeren sam da je na rezultate u uzvratu utjecala dosada jer smo osjećali da smo nadmoćni. Ako ne daš sve od sebe, ne možeš pobijediti. Da smo ostali glavni, osvojili bismo još jednu ili dvije Lige prvaka.

Komentari

Povezano