Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rakitića pitali hoće li doći u Hajduk. Evo što je rekao

Posljednjih nekoliko dana često se spominje mogući dolazak Ivana Rakitića u Hajduk. Bivši hrvatski reprezentativac trenutno je na odmoru nakon odrađene polusezone u saudijskom Al Shababu, a u intervjuu za Tportal prokomentirao je nastup Vatrenih, ali i potencijalni dolazak u splitski klub.

Mislim da je Hrvatska, generalno gledano, bila jako dobra. OK, protiv Španjolske smo izgubili 3:0, ali imali smo i mi svojih prilika za postići gol. Istina je da to nije bila naša najbolja utakmica, ali rezultat definitivno nije mjerilo prikazanog. Španjolci su rano poveli, a onda je to dodatno opterećenje. U skupini smo jedino mi doveli Španjolce u probleme. Potom smo primili golove u 95. i 98. minuti, čime smo ostali bez četiri boda. Da smo ih imali šest sada bi se veselili osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imam dojam da sve ono što smo prošlih godina dobivali, da nam je sada oduzelo. I ovo razočarenje zapravo je potvrda toga što sam govorio ranije, odnosno da je Hrvatska nogometna velesila. Jer da nije, onda ne bi sada toliko žalili i tugovali. Zato i je ovo ovako bolno. No, bez obzira na sve, puno toga dobroga se napravilo. Ponosan sam na moje Vatrene, izbornika Dalića. A posebno na Luku.

Nakon nekoliko pitanja o reprezentaciji i kapetanu Luki Modriću oglasio se oko mogućeg dolaska u Hajduk, ali nije bio pretjerano rječit.

Znam da sve zanima, ali sada sam na odmoru i nemam zasad ništa reći na tu temu.

Komentari

Povezano