Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rangersi razbili Celtic u derbiju

U utakmici 35. kola škotskog Premiershipa Rangersi su pred 50 tisuća navijača na Ibroxu razbili Celtic 3:0. S obzirom da je Celtic već ranije matematički osigurao naslov, ovaj derbi nije imao preveliko rezultatsko značenje, ali je uvijek slatko dobiti rivala.

Domaćini su odlično ušli u susret te su poveli već u 5. minuti. Nakon udarca Johna Lundstrama prvi se na odbijancu našao Todd Cantwell koji je obrnuto od značenja svog prezimena dobro reagirao i zabio za 1:0 Rangersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rangersi su vodstvo udvostručili u 34. minuti. Tada je John Souttar nadskočio obranu nakon kornera Jamesa Taverniera. Souttaru je to bio prvi gol ove sezone nakon što je veći dio sezone proveo ozlijeđen.

Točku na i postavio je Fashion Sakala u 70. minuti. Zambijski napadač je lijepo zaobišao Joe Harta na golu i mirno pospremio loptu u gol za potpuno razbijanje rivala.

Unatoč tome što je Celtic već osigurao naslov prvaka ova pobjeda je ipak imala malo značenje. Naime, zbog ovog poraza Celtic više ne može dostići rekordan broj bodova koji stoji na 106 kada ga je postavio upravo Celtic.

Komentari

Povezano