Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Raphael Varane napušta Manchester United na kraju sezone

Raphael Varane napustit će Manchester United na kraju aktualne sezone nakon što je objavljeno kako neće produžiti ugovor s engleskim velikanom. Tridesetjednogodišnji francuski stoper u redove Crvenih vragova stigao je na ljeto 2021. godine za 40 milijuna eura iz Real Madrida u kojemu je proveo deset godina svoje karijere, a za sada nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Varane je dosad odigrao ukupno 93 utakmice i postigao dva pogotka u dresu Uniteda, a jedini trofej koji je s njima osvojio bio je Liga kup u sezoni 2022/23. Francuz je svoju zadnju utakmicu odigrao u travnju protiv Chelsea, a na toj utakmici je zadobio ozljedu nakon koje vjerojatno više neće niti nastupiti za Crvene vragove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz je 2018. godine osvojio Svjetsko prvenstvo s francuskom reprezentacijom, a nakon izgubljenog finala Svjetskog prvenstva 2022. od Argentine se i povukao iz reprezentacije. S Realom je triput bio prvak španjolske lige te je četiri puta osvojio Ligu prvaka. Uz to je još nadodao i četiri naslova klupskog svjetskog prvenstva, tri španjolska kupa, tri UEFA-ina superkupa te tri španjolska superkupa.

Komentari

Povezano