Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rashford ne prestaje trpati, debakl West Hama

Večeras su odigrana dva dvoboja engleske Premierlige.

Nakon što su prošlo kolo odigrali 3:3 u gostima protiv Brightona koji im je uputio čak 33 udarca, nogometaši Brentforda nisu uspjeli preživjeti i drugo zaredom teško gostovanje.
Poraženi su na Old Traffordu od strane Manchester Uniteda 1:0, a strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Marcus Rashord koji se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme nakon asistencije glavom Sabitzera. Rashordu je ovo 11. ligaški gol nakon Svjetskog prvenstva, a od njega je iz momčadi liga petica više zabio samo Victor Osimhen koji je na 12 pogodaka.

Muke po Davida Moyesa i West Ham se nastavljaju. Na domaćem terenu poraženi su s čak 5:1 od strane Newcastlea. Dvostruki strijelci u momčadi Eddie Howea bili su Callum Wilson i Joelinton, dok je jedan nadodao Alexander Isak, a jedini gol za domaćine zabio je Kurt Zouma.

Callum Wilson tako je došao do brojke od 12 golova u premierligaškim utakmicama protiv Čekirača, a jedino su Wayne Rooney (14) i Michael Owen (13) zabili više.

West Ham se tako i dalje nalazi 15. poziciji tablice s 27 bodova koliko ima i 18. Bournemouth i čeka ih žestoka borba za opstanak, dok je s druge pak strane Newcastle s nova 3 boda zadržao treću poziciju koja vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.



Komentari

Povezano