Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rasprava na HRT-u: Ivković hvalio Mamiće, a Cvitanović mu kontrirao

Dani Olmo igra u sjajnoj formi na ovom Euru. Osim što je postigao pogodak za 2:1 u polufinalu protiv Francuske, bivši igrač Dinama je jedan od zapaženijih pojedinaca na cijelom turniru. Postigao je ukupno tri gola i tome dodao dvije asistencije što ga čini igračem s najviše direktnih sudjelovanja za gol.

Kao što je to već običaj, nakon svake utakmice u HRT-ovom studiju se analizira što se dogodilo na terenu, a tako je bilo i sinoć kada su gostovali Robert Matteoni, Tomislav Ivković te Mario Cvitanović. Između ostalog komentirali su i Olma, a u toj raspravi došlo je do malih razmirica između potonje dvojice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Opet je danas uzeo ekipu u svoje ruke, nametnuo se kao vođa i kao lider“, rekao je Cvitanović, a Ivković nadodao:

„Kada je Olmo u pitanju, svi ga znamo, u pozadini i Cvita. Zašto voli Dinamo, zašto respektira Dinamo i kao klub i sve hrvatske igrače? Za njegov uspjeh je Dinamo strahovito zaslužan. Zdravko Mamić naredio, Zoran Mamić izvršio kao trener, a Nenad Bjelica ga doradio.“

Rasprava se nastavila, a nastala je pomalo neugodna situacija kada je Cvitanović rekao kako je Olmo još i pod njegovim vodstvom bio u kadru Modrih.

„Da, ali u B momčadi“, rekao je Ivković na to, Cvitanović kontrirao kako je to bilo u prvoj momčadi, a ovaj mu dobacio „Dobro, ali kratko“.

Cvitanović je imao potrebu još jednom dodatno apostrofirati njegov utjecaj na Olmovu karijeru i u svom stilu naglasio.

„Ne, godinu dana. Krucijalnih za njega.“

Komentari

Povezano