Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ratoborni remi Slaven Belupa i Istre

23. kolo HNL-a u uobičajenom terminu petkom od 17h u Koprivnici su otvorili ojačani Slaven Belupo i Istra s novom energijom novog trenera Paola Tramezzanija.

Susret 7. i 9. ekipe prvenstva koje je prije početka utakmice dijelilo 5 bodova razlike ponudio je zanimljiv i otvoren nogomet s obje strane pa smo u prvom poluvremenu vidjeli ukupno 13 udaraca, od čega je njih 5 išlo u okvir gola. Nažalost, drugo poluvrijeme igračkim potezima nije bilo ni izbliza toliko bogato, a uglavnom smo gledali prekršaje, njih ukupno 29 te snažne obostrane duele ekipa koje su u svlačionicu otišle bez konačnog pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvorilo se velikim prilikama Ekonga u 5. minuti te Štrkalja u 6. minuti, nakon čega su obje ekipe zaredale s nekoliko poluprilika, sve do 38. minute kad su gosti stigli u vodstvo.

Iz kuta je ubacio Petrusenko, a izvrsno je skočio Dario Marešić i glavom loptu poslao u sam kut gola Ivana Šuška, za promjenu rezultata na semaforu u 0:1.

U drugo poluvrijeme trener Roy Ferenčina odlučio je na teren poslati ovotjedno veliko pojačanje Roberta Murića, a upravo je bivši Rijekin igrač sudjelovao u začetku akcije koju su okončala još dvojica bivših Rijekinih suigrača.

Bila je to lijepa kombinacija i prebrojavanje s desne na lijevu stranu, a Liberovu okomitu loptu Štrkalj je lijepo ostavio za Ivana Lepinjicu, čiji se udarac odbio od noge braniča Istre i završila u golu Lovre Majkića za 1:1.

Sljedećih petnaestak minuta gledali smo rastrganu utakmicu s brojnim prekršajima, naguravanjima i preuveličavanjima kontakata s protivničkim laktovima i žutim kartonima suca Matea Ercega koji je time nastojao držati utakmicu pod kontrolom.

Do kraja susreta vidjeli smo tek udarac Mioča u 83. minuti kojeg je uspješno neutralizirao Majkić.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano