Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rayo Vallecano preokretom pobijedio Osasunu, Budimiru pola sata

Peto kolo španjolske LaLige zaključeno je susretom između Rayo Vallecana i Osasune. Domaćini su slavili rezultatom 3:1, a hrvatski reprezentativac Ante Budimir nije imao snažan utjecaj ulaskom s klupe.

Gosti su došli do vodstva u 27. minuti. Raul Garcia se izborio za loptu i s velike udaljenosti pogodio od desne vratnice na šokantan i predivan način. Oscar Valentin je za domaćine u 40. minuti bio u obećavajućoj poziciji za pogodak, no nije uspio uhvatiti loptu u šesnaestercu. Četiri minute poslije pokušali su još jednom udarcem Sergija Camella s ruba kaznenog prostora, no Sergio Herrera je loptu uhvatio mirno u ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 50. minuti je započeo preokret domaće momčadi. Gerard Gumbau je proigrao Abudla Mumina koji je zabio još jedan eurogol na ovom susretu, kada je pogodio gornji lijevi kut. Isi Palazon je ispalio snažan udarac s velike udaljenosti u 65. minuti, no lopta je prohujala blizu lijeve stative. Minutu poslije zabili su domaćini i drugi pogodak. Pep Chavarria je proigrao Andreija Ratiua, koji je s ruba šesnaesterca pogodio tik uz desnu stativu.

I u konačnici, u 94. minuti, Unai Lopez je sam pretrčao s jedne strane terena na drugu i izvan šesnaesterca zabio u desnu stranu gostujućeg gola.

Rayo Vallecano je ovom pobjedom skočio za sedam mjesta i postavio se na osmo mjesto na tablici elitnog španjolskog nogometnog ranga. Hrvatski reprezentativac Ante Budimir je ušao u 66. minuti za Osasunu, no uz četiri dodira i tri točna dodavanja nije bio heroj utakmice.

Tablice omogućuje Sofascore

Komentari

Povezano