Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Real gubio pa mu sudac nije priznao gol za pobjedu u posljednjim sekundama (VIDEO)

Na legendarnoj “Mestalli” odigran je posljednji subotnji susret 27. kola španjolskog prvenstva. Zanimljiv susret Valencie i Real Madrida donio je na kraju podjelu bodova, završilo je 2:2.

U prvom poluvremenu, Valencia je u samo tri minute otišla na dva pogotka prednosti nad gostima iz Madrida. Prvo je Hugo Duro u 27. minuti pogodio za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolac se odlično snašao te je glavom matirao nemoćnog Andriyja Lunina na vratima Reala. Daniel Carvajal napravio je veliku pogrešku u 30. minuti. Pogrešno je odigrao jednu loptu prema svojim vratima, a Roman Yaremchuk iskoristio je taj poklon za 2:0.

Desni bek Madriđana iskupio se na samom kraju prvog dijela, s obzirom da je nakon njegovog ubačaja i gužve, Vinicius Junior pogodio za 2:1.

Na početku nastavka obje momčadi imale su po jednu dobru prigodu, ali Lunin i Giorgi Mamardashvili istaknuli su se obranama. U 63. minuti Luka Modrić ulazi u igru.

Upravo je Luka bio taj koji je pokrenuo akciju za Realovo izjednačenje. Odigrao je pas prema Brahimu Diazu, koji je centaršutom pogodio Viniciusa, a Brazilac glavom zabija za 2:2 u 76. minuti susreta.

Deset minuta kasnije, vidjeli smo jednu ružnu situaciju. Stoper domaćina, Mouctar Diakhaby doživio je tešku ozljedu koljena. U prvoj minuti nadoknade, penal za Valenciu.

Međutim, nakon VAR provjere penal je poništen i do kraja susreta rezultat se nije mijenjao. U posljednjem napadu, sudac Jesus Gil Manzano svirao je kraj dok je lopta letjela prema šesnaestercu domaćina, a Real je u nastavku postigao pogodak.

Nastala je gužva i naguravanje, ali pogodak jasno nije bio priznat. Real je tako kiksao te pružio priliku Gironi i Barceloni da mu se približe na četiri, odnosno šest bodova zaostatka.

Komentari

Povezano