Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Real hat-trickom Benzeme rutinski protiv Almerije

U susretu 32. kola španjolske La Lige na Santiago Bernabeu sastali su se Real Madrid i Almeria. Luka Modrić je izostajao za Real zbog ozljede, ali unatoč tome Madriđani su lakoćom apsolvirali Almeriju za dolazak na osam bodova od Barcelone. Završilo je 4:2 za Real, a briljirao je Karim Benzema koji je s tri gola u 41 minuti poveo domaćine prema pobjedi.

Prvi gol Francuz je zabio već u petoj minuti. Vinicius je odlično prošao i poslao loptu na pladnju u sredinu za Benzemu koji dovodi Real u vodstvo. Bio mu je to prvi gol u prvenstvu od 2.4. protiv Valladolida kada je također zabio tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 17. minuti Benzema zabija svoj drugi pogodak. Ovoga puta je Rodrygo sve pripremio za Benzemu koji se još jednom našao na pravom mjestu u pravo vrijeme za 2:0.

Nakon drugog pogotka dugo nije bilo uzbuđenja sve smiraja poluvremena. Tada je Benzema iz kaznenog udarca zabio svoj treći pogodak. Tim golom se izjednačio s Hugom Sanchezom na četvrtom mjestu najboljih strijelaca La Lige u povijesti.

Nadu je gostima vratio Lazaro u prvoj minuti sudačke nadoknade. Asistent je bio Ramazani, a Lazaro je upisao svoj tek drugi gol ove sezone.

Domaćini ponovno bježe na tri razlike u 47. minuti. Dani Ceballos je bio asistent Rodrygu koji je nakon asistencije upisao i pogodak.

Do kraja utakmice gosti su tek smanjili rezultat preko Lucasa Robertonea te je završilo 4:2. Real se ovom pobjedom približio Barceloni, a Almeria će bodove u borbi za ostanak tražiti u drugim utakmicama.

Komentari

Povezano