Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Real Madrid dao Viniciusu osobnog trenera da mu pomogne s ponašanjem na terenu

Real Madrid ima prilično uspješnu sezonu. Uvjerljivo su na prvom mjestu u LaLigi te će vjerojatno biti prvaci Španjolske na kraju sezone. U Ligi prvaka su u četvrtfinalu gdje će ih čekati dvije utakmice protiv prošlosezonskog prvaka Manchester Cityja koji ih je tada svladao u polufinalu.

Dok je novo pojačanje Jude Bellingham glavni fokus javnosti, odličnu sezonu ima i Vinícius Júnior. Brazilac je ove sezone upisao 20 nastupa u ligi gdje ima 12 pogodaka i četiri asistencije. Ligaška forma je vidljiva i u Ligi prvaka gdje u pet nastupa ima tri pogotka i dvije asistencije. Dok su njegove igre impresivne, mnogi zamjeraju  Viníciusu njegovo ponašanje na terenu zbog kojeg je često u svađi s protivničkim igračima i navijačima. Izgleda da su to napokon prepoznali na Santiago Bernabéu te odlučili reagirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi COPE, Real Madrid je Viníciusu dodijelio osobnog trenera. Njegov zadatak nije da pomogne Brazilcu u njegovoj fizičkoj spremi, već je njegov jedini cilj da poboljša ponašanje napadača Reala kako bi manje ulazio u probleme na terenu.

Vidjet ćemo do kraja sezone kakav uspjeh je ostvario osobni trener, ali nadamo se da više nećemo gledati situacije kao protiv RB Leipziga kada je Vinicius Jr. daleko od lopte uhvatio stopera RB Leipziga Willyja Orbana za vrat i bacio ga na pod.

Komentari

Povezano