Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Real Madrid i Alphonso Davies dogovorili uvjete

Athletic je u današnjim jutarnjim satima prenesao vijest kako su Alphonso Davies, lijevi bočni igrač münchenskog Bayerna usmeno dogovorio uvjete s madriskim Realom. Znači to da će Kanađanin vrlo vjerojatno postati novim igračem španjolskog giganta.

Upitno ostaje kada će doći do transfera, jer Daviesu ugovor s Bayernom traje do ljeta 2025. godine. Postoji opcija po kojoj bi Davies već ovog ljeta postao novim igračem Blancosa, no ona naravno uključuje plaćenje odštete Bavarcima. Po uzoru na transfer Tonija Kroosa između istih adresa pred 10 godina, Bayern za Daviesa traži otkup u iznosu njegove trenutačne tržišne cijene – 50 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga je opcija da Davies i narednu sezonu ostane član münchenskog kluba, a da se Real Madridu priključi 2025. godine kao slobodni igrač. Madriđani su već dogovorili transfer Kyliana Mbappéa, a sada je u najavi nova transfer bomba kojom će ojačati konkurenciju na lijevom beku. Tu poziciju ove sezone u redovima Blancosa okupiraju Ferland Mendy i Fran García.

Komentari

Povezano