Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Real Madrid kiksom ostavio Gironu usamljenu na vrhu

U prvom poluvremenu, Real Madrid je bio apsolutno dominantan, a do vodstva je mogao doći već u 6. minuti. Federico Valverde je osvojio loptu nakon greške gostiju i izašao pred Stoleta Dimitrijevskog, ali je makedonski vratar lijepo obranio pokušaj Urugvajca.

U 10. minuti, 70 tisuća ljudi je bilo u apsolutnoj tišini. Jude Bellingham je nakon duela ostao ležati, a činilo se kao ozljeda ramena. Srećom po navijače Reala, Jude je ipak ustao i nastavio s igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvog dijela, Real Madrid je bezuspješno napadao, a pokušaje su zabilježili Joselu i Bellingham.

U drugom dijelu, Rayo Vallecano je proigrao i na momente bio bolja ekipa na terenu Santiago Bernabeua. Ipak, nisu imali konkretne prigode, dok je Real Madrid nastavio napadati.

Luka Modrić je igrao do 69. minute, kada ga je zamijenio Rodrygo, a samo minutu kasnije, Brazilac je nakon lijepe akcije imao jednu od najboljih prigoda na meču za domaće, kada je njegov udarac prošao malo pored vratnice.

U 93. minutu, Rodrygo je imao još jednu šansu, ali je njegov atraktivni pokušaj bio lagan plijen za Dimitrijevskog.

Ovim remijem, Girona je ostala na prvom mjestu, dva boda ispred madridskog Reala. Ovo je deveta utakmica zaredom u svim natjecanjima gdje Rayo Vallecano nije izgubio.

Komentari

Povezano