Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Real Madrid s kapetanom Modrićem kiksao kod Betisa

U 16.kolu La Lige neugodni Betis je dočekao vodeći Real Madrid, a utakmica je završila rezultatom 1:1.

U prvom sastavu Reala, pogođenog brojnim ozljedama, našao se naš Luka Modrić u ulozi kapetana. Real u ovoj utakmici nije mogao računati na dosta ozlijeđenih igrača (Carvajal, Vinicius, Courtois, Tchouameni, Camavinga, dok je kod Betisa od prve minute s posebnim motivom igrao bivši igrač Reala, ove godine briljantan, Isco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Betis je u susret ušao kao neporažen ove sezone na domaćem Estadio Benito Villamarinu. U prvih dvadesetak minuta, Real je dominirao i samo se čekao pogodak u mreži Betisa. Rodrygo i Jude Bellingham su sjajno ulazili u međuprostore i stvarali ogromne probleme obrani Betisa. U 17.minuti Real je poveo s(p)retnim pogotkom Brahima Diaza nakon sjajnog prodora Rodryga, ali je poništen zbog ranijeg zaleđa. Nakon uvodnog pritiska Reala, Betis je “stisnuo” goste i u 31.minuti Ayoze Perez propušta sjajnu priliku. Točnije, sjajna intervencija Lunina koji s par metara brani jak udarac Pereza. Carlo Ancelotti je taktički sjajno odgovorio na dobar period Betisa te u fazi obrane zamijenio pozicije Modrića i Brahima. Modrić je, u fazi obrane, držao prvu linije obrane s Rodrygom. Do kraja poluvremena vrijedi izdvojiti pokušaj Modrića s distance, ali siguran je Rui Silva.

U 53. minuti vidjeli smo magiju Real Madrida u režiji Brahima Diaza i Bellinghama. Brahim je sjajno prebacio obranu Betisa, a Bellingham još bolje utrčao, primirio loptu prsima i lagano poentirao za vodstvo Madriđana.

Betis je u tim trenucima opasno visio za primiti i drugi pogodak, no kako je Real u posljednjoj trećini igrao prilično nonšalantno, to im se to par minuta nakon i osvetilo.

U 66.minuti Aitor Ruibal, kojem nitko nije izašao u blok, šalje fantastičnu “bombu” u rašlje s dvadesetak metara i poravnava na 1:1!

Do kraja susreta Betis je uspio izdržati brojne nalete Reala i imao priliku potpuno preokrenuti susret, ali Isco je u 90.minuti pogodio stativu. Girona tako ima priliku eventualnom pobjedom (u gostima kod Barcelone)  ponovo zasjesti na vrh La Lige.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano