Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Real Madridu samo bod na otvaranju sezone

Na otvaranju španjolske La Lige Real Madrid je morao na Balearsko otočje u goste Mallorci.

Branitelji naslova prvaka preko tjedna su osvojili naslov europskog Superkupa u Varšavi, da bi na otočnom gostovanju u susret ušli dobro, stigavši u vodstvo već u 13. minuti igre preko Rodryga. Bila je to lijepa kombinacija Bellinghama i Mbappea, koji je pronašao Viniciusa, a ovaj petom proigrao sunarodnjaka za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao, a Mallorcina je defenzivna postavka u dubokom bloku poprilično limitirala napadačku kombinatoriku Madriđana.

A s druge strane, čekali su igrači Mallorce svoju prigodu i dočekali je u 53. minuti kad je kosovarski napadač Vedad Muriqi svojim najjačim adutom, snažnim udarcem glavom, loptu pospremio iza leđa Courtoisa.

U igru je u 63. minuti ušao Luka Modrić i oko ruke stavio kapetansku traku, Real je pritiskao i prijetio sa svih strana, no nije uspjevao probiti gustu obrambenu strukturu Mallorce.

Prije samog kraja utakmice, kod Real Madrida je pocrvenio još Mendy zbog grubog starta na Muriqija, a Mallorca je protiv izrazitog favorita hrabro, sretno i spretno stigla do boda na otvaranju ovosezonske La Lige.

Komentari

Povezano