Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Real novim preokretom do pobjede kod Las Palmasa

Real Madrid je pohod na naslov prvaka La Lige nastavio protiv, uz Gironu, jedno od najvećih iznenađenja La Lige Las Palmasa. Na Kanarima su novim preokretom slavili 2:1.

U prvom poluvremenu gledali smo susret bez previše prilika. Osim prilike Rodryga u petoj minuti, igrači Reala nisu ništa uspjeli stvoriti protiv čvrstog bloka domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija se za Madriđane dodatno zakomplicirala u 53. minuti kada je Las Palmas poveo. Javier Muñoz je dočekao povratnu loptu te ju odmjerenim udarcem poslao u donji desni kut nemoćnog Andrija Lunina.

Real je uspio izjednačiti u 65. minuti. Eduardo Camavinga je dao loptu za Vinicius Júniora koji iz teškog kuta uspijeva zabiti za 1:1.

Kada se činilo da će Las Palmas uspjeti preživiti do kraja utakmice, Real je ponovno pokazao pobjednički mentalitet. Toni Kroos je ubacio iz kornera, a u kaznenom prostoru je najviši bio Aurélien Tchouaméni koji donisi pobjedu Madriđanima.

Ovom pobjedom Real je preskočio Gironu na vrhu ljestvice te sada imaju dva boda više od Katalonaca. Las Palmas je ostao na osmom mjestu s 31 bodom.

Komentari

Povezano