Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Real opet na vrhu: Girona i Bilbao podijelili bodove

Posljednju utakmicu 14. kola La Lige su u ponedjeljak navečer odigrali Girona i Athletic Bilbao. Domaćin nije mogao računati na svog prvog napadača Artema Dovbyka, pa je Christian Sutani s kapetanskom trakom oko ruke predvodio ekipu u pohodu na pobjedu koja bi ih vratila na vrh tablice.

Prvo poluvrijeme je Girona imala veći posjed lopte te su demonstrirali svoje impresivne mehanizme u izgradnji igre, ali gosti su imali opasnije prilike te su Paulo Gazzaniga na golu Girone i božica Fortuna spasili domaće da na poluvrijeme otiđu poravnati (0:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 55. minuti je Girona došla u vodstvo kada je ubačaj s lijeve strane došao do Viktora Tsygankova te je Ukrajinac u bliži kut pogodio za 1:0 vodstvo. Girona je bila nešto uvjerljivija u drugom dijelu, ali ipak nisu uspjeli doći do sva tri boda. U 67. minuti je Inaki Williams lijepim udarcem s ruba kaznenog prostora izjednačio rezultat za konačnih 1:1.

Girona je tako propustila priliku pobjeći Real Madridu na vrhu tablice; „Kraljevski klub“ sada zbog bolje gol razlike je na prvom mjestu ispred Girone koja ima 35 bodova. S druge strane, Bilbao je nakon 14. odigranih kola na petom mjestu, šest bodova iza Atletico Madrida i Barcelone koji su na trećem i četvrtom mjestu.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano