Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Real prosuo pobjedu protiv Atletica u zadnjim minutama

Derbi 23. kola španjolske La Lige između Real Madrida i Atletico Madrida je završen bez pobjednika. Real je tražio pobjedu kojom bi se odvojio od drugoplasirane Girone s četiri boda, međutim morati će se zadovoljiti samo bijegom od dva boda nakon što su prosuli pobjedu pri kraju same utakmice.

Real nije mogao računati zbog ozljeda na AlabuCourtoisaMilitaa Rüdigera, a ekipi je nedostajao i Tchouaméni zbog žutih kartona. Problemima tu nije bio kraj jer se prilikom zagrijavanja ozlijedio i Vinicius Junior. U neuobičajenoj postavi s Danielom Carvajalom na stoperu, a Brahimom Diazom u napadu s Rodrygom je Real otvorio susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom po Real, upravo je Brahim Diaz zabio gol u 20. minuti za 1:0 nakon niza odbijanaca i sretnih okolnosti unutar kaznenog udarca. Izuzev tog pogotka nismo vidjeli puno od dviju ekipa osim poneke visoke lopte Atletica koju glavom njihovi igrači nisu uspjevali pospremiti u gol domaćih.

U drugom poluvremenu je Atletico postigao gol u 48. minuti, međutim on je poništen jer je u trenutku udarca Stefana Savića glavom Saul stajao u zaleđu i ometao golmana Reala. U nastavku smo vidjeli jedan opasan udarac Rodryga u 66. minuti te pokušaj petom Antoinea Griezmanna u 76.

Atletico je do izjednačenja došao u 93. minuti kada je Savić poslao dugu loptu u kazneni prostor, tamo Memphis Depay diže glavom jednu svijeću, a nju posprema Marcos Llorente u mrežu pored braniča Reala koji su reagirali kao da je utakmica već završena.

Real je na prvom mjestu s 58 bodova, dok je Atletico na četvrtom mjestu s 48 bodova, dva manje od trećeplasirane Barcelone.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano