Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Real rutinski svladao Celtu, Modrić najbolji na terenu

U susretu 28. kola španjolske La Lige, Real Madrid je kod kuće dočekao Celtu Vigo. Nakon dva uzastopna remija, Madriđani su upisali visoku pobjedu 4:0.

Real je dominantno ušao u susret te je poveo u 21. minuti nakon udarca iz kuta kojeg je izveo Luka Modrić, a poslije dvije uzastopne obrane Vicentea Guaite, strijelac za 1:0 je bio Vinicius Junior. Do kraja poluvremena, Real je imao još jednu prigodu preko Rodryga, no gostujući vratar Guaita je obranio taj pokušaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta, Real je s tri pogotka u potpunosti razbio goste. Imali su gosti malo nesreće, s obzirom da su postigli dva autogola. Prvog je postigao vratar Guaita, a drugog Carlos Dominguez. Točku na i je Real postavio u 94. minuti. Prvi pogodak u karijeri, za Real je postigao mladi Turčin, Arda Guler. Real se ovom pobjedom ponovno odvojio od Girone na sedam bodova razlike, dok Barceloni bježi osam.

Luka Modrić bio je najbolji igrač Reala, što potvrđuje i njegova SofaScore ocjena (9.7). Kapetan hrvatske reprezentacije imao je čak osam ključnih dodavanja, što se baš i ne viđa često, dapače to je drugi najveći broj ključnih dodavanja ove sezone u La Ligi. Više je imao samo Ilkay Gundogan u porazu Barcelone od 5:3 protiv Villarreala kada je imao njih 10.

Komentari

Povezano