Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Real svladao Atletico u čudesnoj utakmici

U prvom polufinalu španjolsko-saudijskog Superkupa sastali su se Real Madrid i Atlético Madrid. U odličnoj utakmici na kraju je Real nakon produžetaka slavio 5:3.

Nije moglo bolje krenuti za Atlético koji je poveo u 6. minuti. Antoine Griezmann je upisao novu asistenciju, a strijelac je bio Mario Hermoso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je situaciju u svoju korist preokrenuo do 29. minute. Prvo je Antonio Rüdiger izjednačio nakon kornera Luke Modrića. Preokret je kompletirao Ferland Mendy nekoliko minuta kasnije.

Da se na predah ode s neriješenim rezultatom pobrinuo se Griezmann. On je lijepim udarcem s ruba kaznenog prostora neobranjivo pogodio za 2:2.

Atlético je do novog vodstva došao u 78. minuti na rijetko viđen način. Alvaro Morata je zasmetao Kepi Arrizabalagi koji je grozno reagirao. Lopta se od Rüdigera odbila u gol za činilo se pobjedu Atlética. No, drugačije je planove imao Daniel Carvajal sedam minuta koji zabija za 3:3 i odvodi susret u produžetak.

U produžetcima nije bilo puno uzbuđenja sve do 116. minute kada se dogodio trenutak odluke. Tada se ubačaj nes(p)retno odbio od Stefana Savića i prevario Oblaka te završio u mreži. Pobjedu je potvrdio Brahim Diaz na prazan gol nakon što je Oblak otišao u napad.

Real je tako izborio finale gdje ga čeka bolji iz susreta Barcelone i Osasune.

Komentari

Povezano