Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Real uvjerljiv protiv Brage, Inter slavio minimalno protiv RB Salzburga

Nakon remija Napolija i Union Berlina, u grupi C na red je došla utakmica Real Madrida i Brage, dok smo u grupi D nakon potvrde prolaska Real Sociedada gledali okršaj RB Salzburga i Intera.

Na prvo uzbuđenje nismo morali puno čekati. U četvrtoj minuti je Lucas Vázquez skrivio penal i doveo Bragu u jako povoljnu situaciju. Pucao je Álvaro Djaló, no njegov je udarac obranio Andrij Lunin. U 27. minuti Real je došao do prednosti. Strijelac je bio Brahim Diaz, koji je zamijenio Judea Bellinghama na najisturenijoj poziciji romba. Asistent je bio Rodrygo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku domaćini su odradili pravi blitzkrieg. Prvo je u 58. Vinicius Junior povisio na 2:0, a samo tri minute poslije Rodrygo je pogodio za 3:0 nakon sjajne tranzicije. Rezultat se do kraja nije mijenjao i Real je utakmicu mirno priveo kraju.

U drugoj utakmici skupine D RB Salzburg ugostio je Inter. Prvo poluvrijeme nije ponudilo nikakve veće zanimljivosti, pa se na predah otišlo bez pogodaka.

U drugom dijelu Inter je dominirao i bio bolja momčad. Nagrada je za Nerazzure stigla u 85. minuti u vidu najstrože kazne. Precizan je bio argentinski napadač Lautaro Martinez i tim je pogotkom donio minimalnu pobjedu svojoj ekipi.

Komentari

Povezano