Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Realov igrač na posudbi donio prolaz Frosinoneu

Posljednja utakmica šesnaestine finala Talijanskog kupa igrala se između Torina i Frosinonea. Domaćini su bili uvjerljivi favoriti, no nakon produžetaka svoju su avanturu u kupu ipak nastavili gosti.

Za goste je utakmica otvorena na savršen način – već je u petoj minuti Arijon Ibrahimović precizno pospremio loptu u mrežu i donio im prednost od jednog gola. Torino je do pogotka za izjednačenje došao u 31. minuti kada je iz kornera glavom silovito gađao David Zima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon brojnih neuspjelih pokušaja, produžeci su donijeli zanimljiv rasplet. Prvo je Torinov gol poništen nakon VAR provjere, a onda je u 98. minuti pobjedu donio brazilac Reiner. Mladić koji je došao kao posuđen igrač iz Real Madrida bio je hladnokrvan pred golmanom, a lijepu mu je asistenciju pružio Kaio Jorge, Brazilac na posudbi iz Juventusa.

Za Torino Ivana Jurića ovo je bio velik kiks na domaćem terenu, pa će nadalje sav fokus biti usmjeren na ligu, u kojoj su trenutno 13. na tablici. Nikola Vlašić je ušao s klupe u 67. minuti, no nije imao značajniji doprinos.

Komentari

Povezano