Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Realu tek bod u gradskom derbiju

U jugoistočnom dijelu Madrida, na stadionu koji nosi naziv po tom dijelu grada – Estadio de Vallecas, domaći Rayo Vallecano ugostio je gradskog rivala Real. Bio je to njihov 44. međusobni dvoboj, s kojim su otvorili nedjeljni program 25. kola La Lige.

Gosti su sjajno ušli u susret, povevši već nakon pet minuta igre, kada je Joselu na ubačaj Federica Valverdea efikasno okončao jedan protunapad Reala. Bila je to Urugvajčeva 20. asistencija u dresu prve momčadi Reala. Domaćini do izjednačenja dolaze u 27. minuti pogotkom iz kaznenog udarca lojeg je realizirao Raúl De Tomás, a nakon što je rukom u svom šesnaestercu igrao Eduardo Camavinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja susreta Real je imao inicijativu u posjedu, ali bez kreiranih konkretnijih opasnosti pred vratima Raya. Konačnih 1:1 tek je peti međusobni remi ovih dvaju momčadi, ali i drugi u ovoj sezoni.

Real je i dalje vodeća momčad La Lige, dok se Rayo s ovim remijem odmaknuo na osam bodova od mjesta koje vodi u SegunduLuka Modrić iz igre je izašao u 87. minuti uz vrlo dobru predstavu na terenu.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano