Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rebić asistirao za utješni gol Besiktasa, Smolčić odigrao izvrsnu utakmicu za Eintracht

Od 18:45h igrali su se i susreti Konferencijske lige u kojima smo vidjeli nekoliko zanimljivih rezultata.

Besiktas hrvatskog trenera Harija Vukasa i Ante Rebića iznenađujuće je poražen od Bodø/Glimta. Norvežani su bili poznati kao domaćinski jaka ekipa, no sada su pokazali zube i na vrućem gostovanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Faris Pemi Moumbagna je postigao dva pogotka, a utješni je pogodak za domaćine postigao Bingöl u 64. minuti na asistenciju Ante Rebića koji je u igru ušao u 53. minuti, što je bio i konačni rezultat utakmice.

Standings provided by Sofascore

Fiorentina je slavila u Beogradu protiv Čukaričkog i nanijela mu i četvrti poraz u grupi, ostavivši ih na gol razlici 1:12. Nije ovog puta ekipa Vicenza Italiana bila toliko produktivna kao prije 2 tjedna, slavivši ovog puta “samo” s 1:0 zahvaljujući golu M’Bale Nzole iz kaznenog udarca u 8. minuti. Josip Brekalo u igru je ušao u 55. minuti, bez opipljivijeg učinka.

U drugoj utakmici skupine, Ferencvaros Dejana Stankovića odigrao je 1:1 s belgijskim Genkom.

Standings provided by Sofascore

Hrvoje Smolčić odigrao je svih 90 minuta za Eintracht Frankfurt u hladnom Helsinkiju i slavio s 1:0 zahvaljujući pogotku Chaibija iz 30. minute. Kristijan Jakić ostao je na klupi tijekom svih 90 minuta, a riječki je stoper odigrao sjajnu utakmicu uz 4 čišćenja, 1 blokirani udarac, 2/4 dobijena duela, 112 dodira s loptom, 92/99 točnih dodavanja, 9/15 točnih dugih lopti uz jedno ključno dodavanje te bio jedan od najbolje ocijenjenih igrača u svojoj ekipi.

U drugoj utakmici skupine PAOK je iznenađujuće na domaćem terenu remizirao s Aberdeenom rezultatom 2:2, što je ipak bilo dostatno za potvrdu prolaska skupine. Dominik Kotarski ovog se puta nije proslavio, dobivši dva pogotka iz dva udarca u okvir gola, no Taison i Ally Samatta su svojim pogocima Solunjane ipak ostavili neporaženima.

Standings provided by Sofascore

U ogledu skupine H, danski Nordsjaelland i češka Spartak Trnava odigrali su 1:1.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano