Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Reims i Strasbourg nastavili odličan ulaz u sezonu

Nakon što su Rennes i Le Havre ludom utakmicom otvorili dan, popodnevni je termin od 15 sati bio rezerviran za tri utakmice Ligue 1. Jedinu domaću pobjedu ostvario je Strasbourg, dok su Metz i Reims slavili na gostovanjima.

Clermont – Metz 0:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clermont je uz Lyon ostao jedina momčad bez izjednog boda. Ovoga puta koban je bio Metz kojemu je to prva pobjeda u sezoni.

Trenutak odluke dogodio se u 69. minuti kada je gruzijski napadač Georges Mikautadze dočekao loptu na rubu kaznenog prostora i fantastično pogodio za pobjedu gostiju.

Montpellier – Reims 1:3

Reims je dobrom predstavom na gostovanju kod Montpelliera nastavio s dobrim ulaskom u sezonu. Predvođeni malteškim veznjakom Teddyjem Teumom došli su do velike pobjede.

Krenulo je odlično za Reims koji je poveo već u osmoj minuti. Tada je Yunis Abdelhamid bio najviši u kaznenom prostoru nakon ubačaja Teume. Teuma se sam upisao u strijelce u 41. minuti lijepim udarcem.

Nadu je domaćima vratio Mousa Al-Tamari pred sam kraj poluvremena. Istu tu nadu je ugasio Teuma koju je sjajnu predstavu okrunio još jednim pogotkom u 56. minuti.

Strasbourg – Toulouse 2:0

Još jedna momčad koja ima sjajan ulazak u sezonu je Strasbourg. Oni su pobjedom nad Toulouseom došli do šestog boda ove sezone i visokog petog mjesta.

Domaćine je u vodstvo doveo Emanuel Emegha u 52. minuti. On je mirno pospremio loptu u mrežu nakon lijepe asitencije Jean-Ricner Bellegardea. Pobjedu je potvrdio Bellegarde golom u 89. minuti.

Komentari

Povezano