Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Rekordna pobjeda Brightona, preokret Brentforda u završnici susreta

Nakon lude utakmice između Crystala Palacea i West Ham, 34. kolo Premierlige nastavilo se dvjema utakmica od 16 sati gdje smo ukupno vidjeli 8 golova

Nogometaši Juliena Lopeteguia došli su sjajnoj formi u goste kod Brightona na Amexu, ali su tamo doživjeli debakl i izgubili teniskim rezultatom 6:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Zerbijeva momčad dominirala je od samog početka susreta, te su na kraju imali 57% posjeda lopte, 22 upućena udarca od čega je 8 išlo u okvir i ukupan xG od 3.53. Strijelci za Brighton sa po dva pogotka bili su Deniz Undav kojemu su ovo prvi golovi u Premierligi, Pascal Gross i Danny Welbeck, a ovo je tek pet put u povijesti najjačeg engleskog nogometnog razreda da je jedna momčad imala tri strijelca s dva gola.

Osim strijelaca pogodaka, valja spomenuti Paragvajca Julia Encisoa koji je s 19 godina i 96 dana postao najmlađi Južnoamerikanac s dvije asistencije na premierligaškoj utakmici.

U drugoj utakmici nogometaši Brentforda došli su do pobijede nakon preokreta protiv Nottingham Forresta koji se u velikoj borbi za opstanak. Momčad Stevea Coopera povela je u prvoj minuti sudačke nadoknade preko Danila koji se najbolje snašao nakon odbijanca.

U 82. minuti najbolji igrač Brentforda Ivan Toney pogađa mrežu iz slobodnog udarca nakon loše reakcije živog zida koji se raspao u trenutku upućivanja lopte.
Igrala se četvrta minuta sučevog dodatka, lopta je došla na desnu stranu kod Josha Dasilve koji prolazi jednog obrambenog igrača i ulazi u 16 metara i pogađa prvi kut Navasovog gola za veliko slavlje.

Komentari

Povezano