Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Remi Cagliarija i Barija, heroj utakmice Boris Radunović (Video)

Prva od dvije utakmice između Cagliarija i Barija u finalu doigravanja za ulazak u Serie A je završila 1:1. Gol za Cagliari je postigao Gianluca Lapadula nakon niti 10 minuta i tako postigao svoj 9 gol u karijeri u Playoffu za Serie A te postavio novi rekord.

Bari je do izjednačujućeg pogotka stigao preko jedanaesterca u zadnjim minutama susreta koji je realizirao Mirco Antenucci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidjeli smo odličnu utakmicu u kojoj je Bari svakako zaslužio više. Gosti su promašili puno prilika zbog čega mogu žaliti. Naime, Walid Cheddira je imao nekoliko prilika za postići izjednačujući pogodak, a najsenzacionalnija je bila u prvom poluvremenu. Sudac Mariani je u 38 minuti odlučio dosuditi kazneni udarac u korist Barija kojeg je Cheddiri obranio Srbin Boris Radunović.

Vratar Cagliarija je bio igrač utakmice sa 7 obrana, i obranjenim penalom. Utakmica se činila ukletom za Bari, koji je u posljednjim minutama svim silama pokušavao stići do izjednačenja te činilo se da će susret završiti 1:0 u korist Sardinaca.

U sudačkoj nadoknadi nespretno reagira Makoumboua te se VAR ponovno uključuje. Nakon pregledane snimke Mariani je dosudio novi kazneni udarac za Bari. Tu dolazi do zanimljivog poteza trenera Barija koji ubacuje Mirca Antenuccija kako bi izveo kazneni udarac. Antenucciju je izvedeni penal bio prvi dodir s loptom te Talijan zabija za 1:1 što je bio konačni rezultat susreta.

Sažetak utakmice

Uzvrat se igra u nedjelju na San Nicoli. Bariju je u tom susretu i dovoljan neriješen rezultat koji bi ih vratio u Serie A nakon 12 godina. S druge strane, Cagliari mora pobijediti ako se želi vratiti u prvi razred talijanskoga nogometa nakon samo godinu dana provedenih u Serie B.

Komentari

Povezano