Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Remi Dinama i Vrgorca te Pule i Uspinjače u susretima prepunim golova

U nedjelju su odigrane dvije utakmice 14. kola SuperSport HMNL-a. Prvo su u Zagrebu igrali Dinamo i Vrgorac. Dinamo je imao priliku odvojiti se od Squarea i barem privremeno preskočiti Pulu na prvom mjestu, ali Vrgorac ih je iznenadio te je susret na kraju završio 4:4.

Gosti su pet minuta prije kraja vodili 4:2 golovima Josipa Govorka, Zambrana Delgada i Šimuna Ive Barišića koji je postigao dva gola. Međutim, Dinamo je u posljednjih pet minuta postigao dva gola, a strijelci su bili Mateo Mužar i Luka Perić koji je u ovom susretu postigao hat-trick. Toni Vučković je imao priliku kaznenim udarcem s 10 metara riješiti pitanje pobjednika u posljednjoj minuti, ali njegov udarac odlazi pored gola te je susret završio 4:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu je prvoplasirana Pula igrala protiv posljednje Uspinjače. Unatoč velikoj razlici na prvenstvenoj tablici, susret je na kraju završio 5:5. Za Pulu su dva pogotka postigli Manolo Bilić i Manuel Pacheco dok je jedan gol dodao David Mataja. Za goste je Mario Crnčević postigao dva pogotka te su se u strijelce upisali Filip Kosor, Bruno Kovačić i Branko Artić.

Nakon ovih rezultata, Pula je prva ekipa lige; ima jedan bod više od Dinama i Square te četiri više od Novo Vremena.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano